Biological value of oregano oil
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Oregano is an aromatic herb best known as an ingredient in Italian cuisine. In the tradition of Ukrainian botany, it is called "common motherwort". Oregano oil is an extract obtained by infusing olive oil. The oil extract is useful both when consumed and when applied to the skin.
Орегано - це ароматна трава, найбільш відома як інгредієнт італійської кухні. в традиції української ботаніки його називають «пустирник звичайний». Олія орегано - це екстракт отримують шляхом настоювання оливкової олії. Масляний екстракт корисний як при споживанні, так і при нанесенні на шкіру.
Орегано - це ароматна трава, найбільш відома як інгредієнт італійської кухні. в традиції української ботаніки його називають «пустирник звичайний». Олія орегано - це екстракт отримують шляхом настоювання оливкової олії. Масляний екстракт корисний як при споживанні, так і при нанесенні на шкіру.
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, oregano oil, antihydrant, extract, indicators, масло орегано, антигідрант, екстракт, індикатори
Бібліографічний опис
Kryshtof, V. Biological value of oregano oil / V. Kryshtof, O. Podobii // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, 30 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 148-149