Resource-saving technologies in the production of children's dairy products

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Whey milk has numerous nutritional advantages and applications in the technology of dairy, milk-containing and other food products, including those intended for children's nutrition. The potential health benefits of this product are obvious and mostly studied for adult consumers. Thus, detailed studies are needed, including clinical ones, confirming the positive impact of the properties of whey proteins on children's health.
Молочна сироватка має численні харчові переваги та застосування в технології молочних, молоковмісних та інших харчових продуктів, у тому числі призначених для дитячого харчування. Потенційні переваги цього продукту для здоров’я очевидні та в основному вивчаються для дорослих споживачів. Тому необхідні детальні дослідження, в тому числі клінічні, що підтверджують позитивний вплив властивостей сироваткових білків на здоров'я дітей.

Опис

Ключові слова

whey milk, ice cream, children's nutrition, сироватка молочна, морозиво, харчування дітей, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Bass, O. Resource-saving technologies in the production of children's dairy products / O. Bass, U. Bandura // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів V Міжнародної науково-практичної конференції, 18 вересня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 35–36.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced