Дослідження споживчих властивостей хліба, збагаченого насінням льону, за вмістом бісульфітзв’язуючих речовин

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі показано, що у виробах збагачених насінням льону, відзначено утворення більшої кількості, порівняно з контролем, бісульфітзв’язуючих речовин та їх менші втрати під час зберігання, що обумовлює формування кращих споживчих властивостей виробів за їх ароматом.
The work shows that in products enriched with flax seeds, the formation of a greater amount of bisulfite-binding substances compared to the control and their lower losses during storage is noted, which leads to the formation of better consumer properties of products in terms of their aroma.

Опис

Ключові слова

хліб пшеничний, насіння льону, тісто, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, wheat bread, flax seeds, dough, aromatic substances

Бібліографічний опис

Бондаренко, Ю. В. Дослідження споживчих властивостей хліба, збагаченого насінням льону, за вмістом бісульфітзв’язуючих речовин / Ю. В. Бондаренко, Д. В. Дейнега, Г. М. Андронович // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 17–18 травня 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 80–82.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced