Насіння гарбуза у технологіях кулінарної продукції з січеного м’яса
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Науково обґрунтовано та розроблено технологію м’ясного січеного виробу з використанням подрібненого насіння гарбуза. Підібрано оптимальну ступінь дисперсності насіння гарбуза для забезпечення найкращих технологічних властивостей цієї сировини у складі м’ясного січеного виробу. Встановлено оптимальну частку подрібненого насіння гарбуза у рецептурі м’ясного напівфабрикату для оптимальної якості готової кулінарної продукції з січеної м’ясної маси з підвищеною поживною цінністю.
The technology for minced meat products utilizing ground pumpkin seeds has been scientifically substantiated and developed. The optimal degree of pumpkin seed particle size has been selected to ensure the best technological properties of this raw material within the minced meat product composition. The optimal proportion of ground pumpkin seeds in the recipe for meat semi-finished products has been determined to achieve the desired quality of the final minced meat-based culinary product with enhanced nutritional value.
The technology for minced meat products utilizing ground pumpkin seeds has been scientifically substantiated and developed. The optimal degree of pumpkin seed particle size has been selected to ensure the best technological properties of this raw material within the minced meat product composition. The optimal proportion of ground pumpkin seeds in the recipe for meat semi-finished products has been determined to achieve the desired quality of the final minced meat-based culinary product with enhanced nutritional value.
Опис
Ключові слова
м’ясна січена маса, насіння гарбуза, шніцель січений, minced meat mass, pumpkin seeds, minced schnitzel, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Кретов, К. С. Насіння гарбуза у технологіях кулінарної продукції з січеного м’яса / К. С. Кретов, Л. Є. Мамченко, О. В. Нєміріч // Інтернаука. – 2024. – № 10 (165). – C. 58–62.