Сучасні напрями технологій солодких соусів
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
соус, гарбуз, яблуко, вишня, апельсин, sauce, pumpkin, apple, cherry, orange, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Усенко, А. Сучасні напрями технологій солодких соусів / А. Усенко, Л. Мамченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – C. 376.