Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації

Ескіз

Дата

2025

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У даному виданні представлено програма та матеріали доповідей другої міжнародної науково-практичної конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», яка проводиться Національним університетом харчових технологій Проведення конференції направлене на обговорення сучасних тенденцій розширене представлення наукових здобутків науковців НУХТ, профільних національних та закордонних університетів, представників промислових та крафтових підприємств, туристичних організацій, учасників ринку HоRеCа та суміжних галузей. Ознайомлення учасників з інноваційними розробками, можливостями підвищення рівня екологічності та безпечності виробництв і шляхами розвитку туристичної сфери в Україні і світі, а також впровадження перспективних інновацій в харчових технологіях та продукції для НоReCa, розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності та екотуризму.
This publication presents the program and materials of the reports of the second international scientific and practical conference "Industry and craft for HoReCa in tourism: experience, problems, innovations", which is held by the National University of Food Technologies The conference is aimed at discussing modern trends and an expanded presentation of scientific achievements of scientists of the National University of Food Technology, specialized national and foreign universities, representatives of industrial and craft enterprises, tourism organizations, participants of the HoReCa market and related industries. Familiarizing participants with innovative developments, opportunities for increasing the level of environmental friendliness and safety of production and ways to develop the tourism sector in Ukraine and the world, as well as the introduction of promising innovations in food technologies and products for HoReCa, the development of the economy and management of the hospitality and ecotourism industry.

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2024 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2024. – 248 с.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced