Сучасні тенденції виробництва снеків для прикорму дітей
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто сучасні тенденції прикорму дітей. Проаналізовано, що збільшується кількість снеків, виготовлених екструзією, в раціоні дітей.
Modern trends in children's feeding are considered. It is analyzed that the number of snacks made by extrusion in children's diets is increasing.
Modern trends in children's feeding are considered. It is analyzed that the number of snacks made by extrusion in children's diets is increasing.
Опис
Ключові слова
діти, прикорм, снеки, екструзія, зернова сировина, children, complementary food, snacks, extrusion, grain raw materials, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Махинько, Л. Сучасні тенденції виробництва снеків для прикорму дітей / Л. Махинько, В. Ковбаса, А. Бондаренко // Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи : ІV Міжнародна науково-практична конференція, 24-25 жовтня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 20-22