Формування інноваційного продукту гастрономічного туризму

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра туристичного та готельного бізнесу, гастрономічний туризм, туристичний потенціал, крафтове виробництво, туристичний продукт, gastronomic tourism, tourism potential, craft production, tourism product

Бібліографічний опис

Кузьменко, Є. А. Формування інноваційного продукту гастрономічного туризму : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 242 Туризм / Кузьменко Єлизавета Андріївна ; наук. керівник Тетяна Юхимівна Примак. – Київ, 2024. – 99 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced