Удосконалення системи управління безпечністю виробництва патисонів консервованих на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, патисони консервовані, система управління безпечністю, НАССР, canned squash, safety management system

Бібліографічний опис

Гоменюк, М. С. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва патисонів консервованих на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Xapчовi теxнологiї / Гоменюк Марина Сергіївна ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2024. – 167 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced