Inclusive engineering in the restaurant industry
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Інклюзивний інжиніринг у закладах ресторанного господарства спрямований на створення безбар’єрного середовища, забезпечення доступності та оптимізацію енергоефективності для комфорту всіх відвідувачів, включаючи осіб із особливими потребами
Inclusive engineering in the restaurant industry focuses on creating barrier-free environments, ensuring accessibility, and optimizing energy efficiency to provide comfort for all individuals, including those with special needs
Inclusive engineering in the restaurant industry focuses on creating barrier-free environments, ensuring accessibility, and optimizing energy efficiency to provide comfort for all individuals, including those with special needs
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, інклюзивний інжиніринг, мікрокліматичні умови, енергоефективність, ресторанне господарство, inclusive engineering, microclimatic conditions, energy efficiency, restaurant industry
Бібліографічний опис
Inclusive engineering in the restaurant industry / O. Kuzmin, O. Chemakina, A. Kuzmin, D. Kuzmin // World Trends in the Development of Scientific Progress : proceedings of the XXXІV International scientific and practical conference, 14–16 August 2024. – Varna, Bulgaria : International Scientific Unity, 2024. – Pp. 12–14.