Розробка організаційної структури СПіР

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

У роботі представлено розробку організаційної структури служби прийому і розміщення для забезпечення ефективної діяльності сучасного готелю
The study presents the development of the organizational structure of the front office to ensure the effective operation of a modern hotel

Description

Citation

Екзархова, Я. Д. Розробка організаційної структури СПіР / Я. Д. Екзархова, О. В. Кузьмін // Техніка та технологія харчових виробництв : тези студентської наукової пр. (технічна серія). – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – Вип. 9. – С. 184–185.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By