Використання термоскла, як інноваційний метод обігріву підприємств готельно-ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання термоскла з електрообігрівом на підприємствах готельно-ресторанного господарства забезпечує оптимальні мікрокліматичні умови, енергоефективність і підвищений комфорт для гостей, слугуючи інноваційним рішенням для сталого обігріву
The use of thermoglass with electric heating in hotel and restaurant enterprises ensures optimal microclimate conditions, energy efficiency, and enhanced comfort for guests, making it an innovative solution for sustainable heating

Опис

Бібліографічний опис

Використання термоскла, як інноваційний метод обігріву підприємств готельно-ресторанного господарства / Ю. Глушкова, Е. Соколова, К. Роньшина, О. В. Кузьмін // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції, 30 листопада 2017 р., м. Тернопіль. – Тернопіль : Крок, 2017. – Ч. 1. – С. 237–239.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в