Система підтримки прийняття рішення при виборі поліпшувачів для покращення показників якості борошна
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено алгоритмічне, математичне і програмне забезпечення автоматизованої системи підтримки прийняття рішення, яка на основі аналізу і обробки інформації про показники якості борошна формує рішення рекомендації оператору технологу про доцільність використання того чи іншого поліпшувачів в залежності від хлібопекарських властивостей борошна, яке планується переробляти під час виготовлення хлібобулочних виробів.
Developed algorithmic, mathematical and software automated decision support, which by analyzing and processing information about the quality of flour forming solution recommendations operator technologist whether the use of a improvers depending on the baking properties of flour, which will alter the manufacture of bakery products.
Опис
Ключові слова
поліпшувач, властивості борошна, нечітка логіка, система підтримки прийняття рішень, organic, properties of flour, fuzzy logic, decision support system, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Швед, С. М. Система підтримки прийняття рішення при виборі поліпшувачів для покращення показників якості борошна / С. М. Швед, І. В. Ельперін // Наукові праці НУХТ. — 2012. — № 46. — С. 5-10.