Система підтримки прийняття рішення при виборі поліпшувачів для покращення показників якості борошна

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено алгоритмічне, математичне і програмне забезпечення автоматизованої системи підтримки прийняття рішення, яка на основі аналізу і обробки інформації про показники якості борошна формує рішення рекомендації оператору технологу про доцільність використання того чи іншого поліпшувачів в залежності від хлібопекарських властивостей борошна, яке планується переробляти під час виготовлення хлібобулочних виробів. Developed algorithmic, mathematical and software automated decision support, which by analyzing and processing information about the quality of flour forming solution recommendations operator technologist whether the use of a improvers depending on the baking properties of flour, which will alter the manufacture of bakery products.

Опис

Ключові слова

поліпшувач, властивості борошна, нечітка логіка, система підтримки прийняття рішень, organic, properties of flour, fuzzy logic, decision support system, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Швед, С. М. Система підтримки прийняття рішення при виборі поліпшувачів для покращення показників якості борошна / С. М. Швед, І. В. Ельперін // Наукові праці НУХТ. — 2012. — № 46. — С. 5-10.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced