Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з валіном

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено комплексоутворення плюмбуму з валіном. Встановлений склад і стійкість комплексної сполуки.
There wax researched a complex formation of lead with valine. There was determined composition and stability of such complex formation.

Опис

Ключові слова

комплексоутворення, complex formation, амінокислота, плюмбум, протекторні властивості, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, amino acid, lead, protector properties, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Дослідження комплексоутворення плюмбуму (ІІ) з валіном / Є. Є. Костенко, В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька та ін. // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - Київ, 2010. - № 33. - С. 30-31.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced