Удосконалення технології спиртових бражок із використанням антисептуючиx засобів
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Пошук і використання ефективних антисептуючих
засобів дозволить отримувати спиртові бражки
із регламентованими показниками.
Досліджено цілий спектр антисептиків, які широко
використовуються в харчовій промисловості.
Find and use effective antiseptic products will allow to get alcohol ripen brew with regulated rates.Investigated a range of antiseptics, which are widely used in the food industry.
Опис
Ключові слова
молочнокислі бактерії, antiseptic, антисептик, ефективність, дріжджі, efficiency, yeast, lactic acid bacteria, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Удосконалення технології спиртових бражок із використанням антисептуючиx засобів / А. І. Українець, П. Л. Шиян, В. О. Маринченко, та ін. // Науково-технічні розробки та інноваційні технології. – 2010. - C. 82.