Удосконалення технології спиртових бражок із використанням антисептуючиx засобів
Вантажиться...
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Пошук і використання ефективних антисептуючих
засобів дозволить отримувати спиртові бражки
із регламентованими показниками.
Досліджено цілий спектр антисептиків, які широко
використовуються в харчовій промисловості.
Find and use effective antiseptic products will allow to get alcohol ripen brew with regulated rates.Investigated a range of antiseptics, which are widely used in the food industry.
Опис
Ключові слова
молочнокислі бактерії, antiseptic, антисептик, ефективність, дріжджі, efficiency, yeast, lactic acid bacteria, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Удосконалення технології спиртових бражок із використанням антисептуючиx засобів / А. І. Українець, П. Л. Шиян, В. О. Маринченко, та ін. // Науково-технічні розробки та інноваційні технології. – 2010. - C. 82.