Причинно-наслідкова діаграма для виробництва соку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Було розглянуто діаграму Ісікави як метод контролю та управління якістю, що дозволяє виявити та систематизувати фактори, які впливають на проблему. Метод застосовано для аналізу причин бомбажу консервованого яблучного соку. Визначено категорії причин ("5М") та їх взаємозв'язки. Для підприємств зі старим обладнанням рекомендовано розробити правила технічного обслуговування та навчання персоналу. Діаграма Ісікави допомагає встановити ключові фактори та запобігти проблемам
The article considers the Ishikawa diagram as a method of quality control and management, which allows to identify and systematize the factors that affect the problem. The method is applied to analyze the causes of the bombing of canned apple juice. The categories of causes (“5M”) and their interrelationships are defined. For enterprises with old equipment, it is recommended to develop rules for maintenance and staff training. The Ishikawa diagram helps to identify key factors and prevent problems

Опис

Бібліографічний опис

Петренко, Д. Причинно-наслідкова діаграма для виробництва соку / Д. Петренко, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – C. 123.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в