Мануфактурна та фабрично-мануфактурна стадії розвитку кондитерської промисловості Харкова (друга половина ХІХ- початок ХХ ст.)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розглядається розвиток кондитерської промисловості Харкова у мануфактурній та фабрично-мануфактурній стадіях, його особливості та загальні закономірності. В окремому порядку приділяється увага персоналіям кондитерського світу Харкова та співвідношенню продуктів регіональної специфіки та загальноєвропейського асортименту. пThe paper is devoted to the development of the confectionery industry of Kharkov in manufactory and fabric-manufactory stages, its features and the general laws. In separately order the attention to a personnels of the confectionery world of Kharkov and a parity of products of regional specificity and the all-European assortment is paid.

Опис

Ключові слова

асортимент, range, мануфактура, кондитерська промисловість, кафедра гуманітарних дисциплін, manufacture, confectionery

Бібліографічний опис

Коцюбанська, О. О. Мануфактурна та фабрично-мануфактурна стадії розвитку кондитерської промисловості Харкова (друга половина ХІХ- початок ХХ ст.) / О. О. Коцюбанська // Питання історії науки і техніки: журнал Центру пам’яткознавства НАН України – К., 2012. – Вип. 1. – С. 47-62.

Зібрання