Аналіз ринку безглютенових харчових продуктів в Україні станом на 2021-2025 роки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою роботи було встановлення змін в асортименті безглютенових харчових продуктів протягом останніх п’яти років, опираючись на вивчення їхнього асортименту, представленого в різних торговельних мережах міста Києва
The aim of the work was to establish changes in the range of gluten-free food products over the past five years, based on a study of their range presented in various retail chains in the city of Kyiv

Опис

Бібліографічний опис

Побрусило, М. В. Аналіз ринку безглютенових харчових продуктів в Україні станом на 2021-2025 роки / М. В. Побрусило, Н. П. Івчук // European congress of scientific discovery : proceedings of the 4th International scientific and practical conference, 1–3 April 2025. – Madrid : Barca Academy Publishing, 2025. – Pp. 159–162.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в