Дослідження стабільності купажованих олій у процесі їх зберігання

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Одним з пріоритетних напрямків державної політики в області здорового харчування є створення технологій якісно нових харчових продуктів, призначених не тільки для диференційованого забезпечення людей в харчових речовинах і енергії але й здатних до профілактики різних захворювань, зміцнення захисних функцій організму й адекватної адаптації людини до оточуючого середовища. Одним із ключових напрямків розв'язання окресленої проблеми є розробка і впровадженням харчових продуктів збалансованого жирнокислотного складу, збагачених біологічно активними добавками природного походження. Тому створення та впровадження у масове виробництво нових видів купажованих олій-сумішей функціонального призначення зі збалансованим складом жирних кислот має важливе значення для населення України. One of priority directions of public policy in area of healthy feed there is creation of technologies qualitatively the new food foods, intended not only for the differentiated providing of people in food substances and energy but also apt at a prophylaxis different diseases, strengthening of protective functions of organism and adequate adaptation of man to the environment. One of key trends of decision of the outlined problem there is development and by introduction of the food foods of the balanced жирнокислотного composition, enriched biologically by active additions of natural origin. Therefore creation and applying in mass industry of new types of купажованих oils-mixtures of the functional setting with the balanced composition of fat acids have an important value for the population of Ukraine.

Опис

Ключові слова

здорове харчування, healthy feed, жирнокислотний склад, купажовані олії-суміші, окиснення, термін зберігання, mixed oils-mixtures, oxidation, expiration date, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Радзієвська, І. Г. Дослідження стабільності купажованих олій у процесі їх зберігання / І. Г. Радзієвська, Т. О. Кот // Харчова наука і технологія. – 2012. – № 1 (18). – С. 70-72.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced