Ризики при впровадженні соціально-відповідальних трудових практик на підприємствах харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стаття присвячена дослідженню ризиків при впровадженні соціально-відповідальних трудових практик на підприємствах харчової промисловості. Відзначено, що реалії сьогодення (військові дії, мобілізація, міграція населення, втрати кадрового складу) призводять до нових викликів у роботі з людським капіталом. Визначено основні ризики, які значною мірою впливають на ефективність діяльності підприємств харчової промисловості: зміна клімату, нестабільність політичної та економічної ситуації в Україні, наслідки пандемії COVID-19, розвиток штучного інтелекту, хакерські атаки.

Опис

Бібліографічний опис

Рудова, А. Я. Ризики при впровадженні соціально-відповідальних трудових практик на підприємствах харчової промисловості / А. Я. Рудова, Н. С. Скопенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2024. – Т. 30, № 3. – С. 61–72.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в