Екстракція цукру з буряків: можливості наявного обладнання
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто можливості підвищення теплотехнічних та технологічних показників процесу екстракції в наявних на цукрових заводах України дифузійних установках.
Опис
Ключові слова
дифузійна установка, диффузионная установка, diffusion setting, апарат двошнекового типу, колонний апарат, ошпарювач, використання потужності, форсований режим, пропускна спроможність, число одиниць переносу, пресування жому, аппарат двошнекового типа, колонный аппарат, ошпариватель, использования мощности, форсированный режим, пропускная способность, число единиц переноса, прессования жома, unit dvoshnekovogo type of columns, cossette mixer, capacity utilization, forced operation, capacity, number of transfer units, pressing pulp, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Верхола Л. А. Екстракція цукру з буряків: можливості наявного обладнання / М. М. Пушанко, Л. А. Верхола // Цукор України. - 2011. - №11. – С. 33-41.