Екстракція цукру з буряків: можливості наявного обладнання

Ескіз

Файли

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто можливості підвищення теплотехнічних та технологічних показників процесу екстракції в наявних на цукрових заводах України дифузійних установках.

Опис

Ключові слова

дифузійна установка, диффузионная установка, diffusion setting, апарат двошнекового типу, колонний апарат, ошпарювач, використання потужності, форсований режим, пропускна спроможність, число одиниць переносу, пресування жому, аппарат двошнекового типа, колонный аппарат, ошпариватель, использования мощности, форсированный режим, пропускная способность, число единиц переноса, прессования жома, unit dvoshnekovogo type of columns, cossette mixer, capacity utilization, forced operation, capacity, number of transfer units, pressing pulp, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Верхола Л. А. Екстракція цукру з буряків: можливості наявного обладнання / М. М. Пушанко, Л. А. Верхола // Цукор України. - 2011. - №11. – С. 33-41.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced