Основи розрахунку і конструювання технологічного обладнання. Розділ 1. Основні відомості про технологічне обладнання харчових виробництв
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено загальні відомості стосовно основ конструювання оболонкових конструкцій та їх елементів, короткі теоретичні відомості, які лежать в основі інженерних методик розрахунків тонкостінних посудин, практичну частину з прикладами, які ілюструють застосування розрахункових залежностей та типових елементів конструкцій. Призначено для студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» блоку дисциплін «Обладнання переробних та харчових виробництв» усіх форм навчання.
Опис
Ключові слова
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, design of technological equipment for food production, проектування технологічного обладнання харчових виробництв, конструювання технологічного обладнання, design of technological equipment, технологічне обладнання харчових виробництв
Бібліографічний опис
Пономаренко, В. В. Основні відомості про технологічне обладнання харчових виробництв / В. В. Пономаренко, Є. М. Бабко, В. В. Олішевський // Основи розрахунку і конструювання технологічного обладнання. Ч. 1 : навчальний посібник. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 7–30.
