Основи розрахунку і конструювання технологічного обладнання. Розділ 1. Основні відомості про технологічне обладнання харчових виробництв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено загальні відомості стосовно основ конструювання оболонкових конструкцій та їх елементів, короткі теоретичні відомості, які лежать в основі інженерних методик розрахунків тонкостінних посудин, практичну частину з прикладами, які ілюструють застосування розрахункових залежностей та типових елементів конструкцій. Призначено для студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» блоку дисциплін «Обладнання переробних та харчових виробництв» усіх форм навчання.

Опис

Бібліографічний опис

Пономаренко, В. В. Основні відомості про технологічне обладнання харчових виробництв / В. В. Пономаренко, Є. М. Бабко, В. В. Олішевський // Основи розрахунку і конструювання технологічного обладнання. Ч. 1 : навчальний посібник. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 7–30.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в