Розумні пакувальні рішення з інтеграцією сенсорів для контролю якості та безпеки харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У процесі дослідження тестуються кілька типів сенсорів, інтегрованих у пакувальні матеріали, для моніторингу критичних параметрів, що впливають на якість харчових продуктів, таких як температура, вологість, рівень кисню та наявність шкідливих газів, як-от аміак чи вуглекислий газ, які можуть утворюватися під час псування продуктів. Температурні сенсори встановлюються на різних ділянках упаковок для забезпечення рівномірного контролю температури всередині, і вони виявляють навіть незначні зміни, наприклад, на 5 % протягом 2 хв., що дозволяє оперативно реагувати на можливі проблеми з умовами зберігання або транспортування.

Опис

Бібліографічний опис

Цюрпита, М. Є. Розумні пакувальні рішення з інтеграцією сенсорів для контролю якості та безпеки харчових продуктів / М. Є. Цюрпита, В. В. Олішевський, Є. М. Бабко // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали 13-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 17 вересня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 139–140.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в