Про освітньо-професійну програму «Технології органічних харчових продуктів»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У доповіді представлено зміст освітньо-професійної програми з підготовки фахівців з технологій органічних харчових продуктів, її структуру, мету та переваги реалізації в умовах сучасного освітнього середовища. The report presents the content of the educational program for training specialists in organic food technologies, its structure, purpose, and advantages of implementation in the context of modern education.

Опис

Бібліографічний опис

Камбулова, Ю. Про освітньо-професійну програму «Технології органічних харчових продуктів» / Ю. Камбулова // Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів : матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції, 17 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 6–7

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в