Дослідження впливу геометричних параметрів хліба на тепломасообмінні процеси
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначено вплив геометричних параметрів хліба на інтенсивність тепломасообмінних процесів. Запропоновано при визначенні еквівалентного геометричного розміру враховувати коефіцієнт співвідношення розмірів. Отримана формула для визначення площі поверхні круглого подового хліба. Встановлена залежність еквівалентного розміру від співвідношення діаметру заготовки до її висоти. The influence of geometrical parameters of bread on the intensity heat and mass transfer processes. It is proposed to determine the equivalent geometric factor to take into account the coefficient of size ratio. We obtain a formula for determining the surface area of Round bread. Established the dependence of equivalent size on the ratio of the diameter of blanks to its height.
Опис
Ключові слова
площа поверхні хліба, surface area of bread, об'єм хліба, еквівалентний геометричний розмір, тривалість випікання, bread volume, equivalent to geometric size, duration of baking, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Дослідження впливу геометричних параметрів хліба на тепломасообмінні процеси / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, М. Г. Десик, А. І. Германчук // Харчова промисловість. - 2012. - №12. - С. 203-207.