Безалкогольні напої на основі фітоекстрактів

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Cкладено композиції з лікарської рослинної сировини, одержано екстракти з високим вмістом антиоксидантів. Розроблено рецептури напою на основі фітоекстрактів. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості експериментальних зразків напою. Показано, що внесення екстрактів сприяє покращенню харчової цінності продукту та обумовлює високий вміст в ньому вітаміну С та біофлавоноїдів. The phytocompositions of several plants with potential antioxidant activity were developed. Оrganoleptic, physicochemical сharacteristics of the experimental samples of soft drinks with the addition of plant extracts were studied.

Опис

Ключові слова

функціональний напій, functional drink, екстракт, extract, рослинна сировина, plant materials, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Іванова, В. Д. Безалкогольні напої на основі фітоекстрактів / В. Д. Іванова // Товари і ринки. - 2011. – № 2. - С. 557-563.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced