Екстрагування біологічно активних домішок із зародків пшениці
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено екстрагування олією біологічно активних домішок із зародків пшениці, а також можливість застосування цього екстракту як натуральної добавки до олії з метою підвищення вмісту вітаміну Е й цінних речовин, профілактики багатьох захворювань, у виробництві лікувальних кремів, вітамінізованих маргаринів і майонезу.
Опис
Ключові слова
білок, белок, protein enzymes, ферменти, аміди, амінокислоти, антиоксидант, лейцин, фенілаланін, глутамінова кислота, пролін, аміномасляна кислота, ферменты, амиды, аминокислоты, антиоксидант, лейцин, фенилаланин, глутаминовая кислота, пролин, аминомасляная кислота, amides, amino acids, antioxidant, leucine, phenylalanine, glutamic acid, proline, aminobutyric acid, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Екстрагування біологічно активних домішок із зародків пшениці / М. М. Жеплінська, Л. В. Зоткіна, А. В. Копиленко, О. М. Тимонін // Вісник НТУ КПІ. - 2011. - №2(8). - С. 35-36.