Моделювання поведінки дисперсних систем у нерівноважних процесах харчових виробництв

Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто основні принципи створення імітаційних математичних моделец процесів та апаратів із зовнішнім підведенням механічної енергії. Запропоновано методологічний підхід до визначення відповідних конструктивно-технологічних параметрів. Наведено приклади типових процесів перероблення харчових мас. The basic creation principles of simmulation mathematical models of the processes and with outside supply of mechanical energy are considered. The The methodological approach to rational constructively-technological parameters determination is offered. The examples of the typical food masses processes are conidered.

Опис

Ключові слова

нерівноважені системи, nonequilibrium processes, харчове виробництво, food production, поведінка дисперсних систем, behavior of disperse systems, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Штефан, Є. В. Моделювання поведінки дисперсних систем у нерівноважних процесах харчових виробництв / Є. В. Штефан // Наукові праці УДУХТ. - 2000. - № 8. - С. 63-66.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced