Дослідження антимікробної дії нового вітчизняного антисептика “Нобак” на мікрофлору дифузійного соку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено дослідження нового вітчизняного атисептика “Нобак” на мікрофлору дифузійного соку. Дію нового антисептика порівнювали з дією традиційного для цукрової промисловості антисептика формалін. Проведені в лабораторних умовах дослідження показали високу бактерицидну дію низьких концентрацій антисептика “Нобак” на мікроорганізми дифузійного соку. “Нобак” рекомендовано як антибактеріальний засіб для цукрової промисловості.
The examinations of a new domestic antiseptic “Nobuc” on a microflora of diffusion juice are conducted. A new antiseptic compared to activity of an antiseptic, conventional for a sugar industry, Formalinum. The examinations, conducted in laboratory requirements, on diffusion juice obtained from beet of aggravated quality, have shown high bactericidal activity of low concentrations of an antiseptic “” on microorganisms of diffusion juice. The new antiseptic “Nobuc” is recommended as an antiinfective for a sugar industry.

Опис

Ключові слова

цукрове виробництво, дифузійний процес, антисептик, мікрофлора, дифузійний сік, цукроза, буряки, формалін, нобак, втрати цукрози, sugar production, losses of a saccharose, diffusion process, antiseptic, microflora, diffusion juice, saccharose, beet, Formalinum, nobuc, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Дослідження антимікробної дії нового вітчизняного антисептика “Нобак” на мікрофлору дифузійного соку / Н. І. Штангеєва, А. Н. Савич, Л. С. Клименко, О. В. Дубовець // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 78-80.

Зібрання