Методи визначення декстрану в цукровому виробництві
Файли
Дата
1995
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вивчення і порівняння широкого діапазону існуючих методів дозволило прискорити розробку найбільш швидкого і точного методу, який би міг найбільш ефективно застосовуватися в умовах лабораторій цукрових заводів.
A study and comparison of wide range of existent methods allowed to accelerate development of the most rapid and exact method that would most effectively be used in the conditions of laboratories of sugar-houses.
Опис
Ключові слова
декстран, dextrane, сатурація, дифузійний сік, aturation, diffusive juice, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Методи визначення декстрану в цукровому виробництві : тези доповідей 61 студентської конференції / Л. Б. Кислуха, Т. М. Мусійчук, Л. П. Рева, В. Ю. Виговський. - УДУХТ, 1995.