Знезаражування води для харчової промисловості

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній роботі представлені експериментальні дослідження з метою зниження токсичності питної води за рахунок зниження дози дезінфектантів. В якості реагентів використовували коагулянти сульфат алюмінію, дигідроксосульфат алюмінію, оксихлорид алюмінію, катіонний флокулянт полідиалілдиметиламоній хлорид та їх композиції. Поєднання процесів коагуляції і флокуляції забезпечують глибоке видалення органічних речовин з очищуваної води, що в свою чергу також знижує вміст хлорорганічних речовин.

Опис

Ключові слова

коагулянти, коагулянты, coagulants, бактерицидні флокулянти, знезаражування, бактерицидные флокулянты, обеззараживание, bactericidal flocculant, disinfestations, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Хижняк, О. О. Знезаражування води для харчової промисловості / О. О. Хижняк, А. К. Запольський // Наукові вісті НТУУ «КПІ». – 2007. – №.5 – С. 129-135.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced