Знезаражування води для харчової промисловості
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
В даній роботі представлені експериментальні дослідження з метою зниження токсичності питної води за рахунок зниження дози дезінфектантів. В якості реагентів використовували коагулянти сульфат алюмінію, дигідроксосульфат алюмінію, оксихлорид алюмінію, катіонний флокулянт полідиалілдиметиламоній хлорид та їх композиції. Поєднання процесів коагуляції і флокуляції забезпечують глибоке видалення органічних речовин з очищуваної води, що в свою чергу також знижує вміст хлорорганічних речовин.
Description
Citation
Хижняк, О. О. Знезаражування води для харчової промисловості / О. О. Хижняк, А. К. Запольський // Наукові вісті НТУУ «КПІ». – 2007. – №.5 – С. 129-135.