Аналіз проблеми очищення газопилових викидів у м’ясній промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В повітря робочого цеху м’ясокомбінатів надходять: аміак, сірководень,фенол, кетони, сажа, меркаптани, оксид вуглецю, діоксид сірки, пил тощо. Ці речовини наносять значну шкоду здоров’ю людини та навколишньому середовищу. Проводився аналіз методів очищення потоків від пилу та неприємного пахучих речовин, розглядається переваги та недоліки пилогазоочисних установок, робляться висновки про ефективність їх застосування для очищення викидів, що утворюються при різних технологічних процесах.

Опис

Ключові слова

харчові жири, аміак, сірководень, фенол, кетони, сажа, меркаптани, технологічні процеси, dietary fats, ammonia, hydrogen sulfide, phenol, ketones, carbon black, mercaptans, processes, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Перехватова, Н. В. Аналіз проблеми очищення газопилових викидів у м’ясній промисловості / Н. В. Перехватова, О. В. Слюсаренко // 67-а наукова конференція студентів, аспірантів і молодих вчених, 24-25 квітня 2001 р. - К. - 2001. - Ч. 2. - С. 82.