Застосування ферментних препаратів у виробництві хліба з тритікалевого борошна

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Встановлено, що при виробництві хліба з тритікалевого обойного борошна доцільно застосовувати ферментні препарати. Ферментні препарати Фунгаміл Супер помітно покращує якість хліба, а застосуваня Новамілу забезпечує значне підвищення тривалості збереження хлібом свіжості.

Опис

Ключові слова

борошно тритикале, мука тритикале, triticale flour, хліб, ферментні препарати Фунгаміл Супер та Новаміл, хлеб, ферментные препараты Фунгамил Супер и Новамил, bread, enzymes and Funhamil Super Novamil

Бібліографічний опис

Федорова, Т. О. Застосування ферментних препаратів у виробництві хліба з тритікалевого борошна / Т. О. Федорова // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : вісник Харківського державного технологічного університету сільського господарства. – 2003. – № 16. – С. 334–338.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced