Застосування ферментних препаратів у виробництві хліба з тритікалевого борошна
Дата
2003
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено, що при виробництві хліба з тритікалевого обойного борошна доцільно застосовувати ферментні препарати. Ферментні препарати Фунгаміл Супер помітно покращує якість хліба, а застосуваня Новамілу забезпечує значне підвищення тривалості збереження хлібом свіжості.
Опис
Ключові слова
борошно тритикале, мука тритикале, triticale flour, хліб, ферментні препарати Фунгаміл Супер та Новаміл, хлеб, ферментные препараты Фунгамил Супер и Новамил, bread, enzymes and Funhamil Super Novamil
Бібліографічний опис
Федорова, Т. О. Застосування ферментних препаратів у виробництві хліба з тритікалевого борошна / Т. О. Федорова // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : вісник Харківського державного технологічного університету сільського господарства. – 2003. – № 16. – С. 334–338.