Споживна цінність – основа експертного оцінювання коштовностей
Вантажиться...
Дата
2006
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті викладено один із можливих підходів до рішення питання про уніфікацію товарознавчої експертизи культурних цінностей на основі створення єдиної системи первинної супровідної документації. Зосереджена увага на необхідність зміни існуючих алгоритмів товарознавчої експертизи таким чином, щоб всі її елементи були доступні для аналізу та верифікації, а споживна цінність повністю пояснювалась за допомогою наявних атрибутивних та ідентифікаційних ознак.
Special attention is paid to the necessity to change the existing algorithms of commodity control so that all its elements were open for the analysis and verification and so that the consumer value could be completely explained by means of appanage and identification signs.
Опис
Ключові слова
ідентифікація, критерії, показники ідентифікації, експертиза, регламент експертизи, культурні цінності, ювелірні коштовності, identification, criteria, parameters identification examination, examination regulations, cultural, fashion jewelry, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Артюх, Т. М. Споживна цінність – основа експертного оцінювання коштовностей / Т. М. Артюх // Вісник Львівської комерційної академії. – 2006. - Вип. 5.- С. 192–199.