Цукор і замінники цукру в харчовій промисловості, їх переваги та недоліки
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто переваги вживання цукру як основного продукту харчування населення і необхідність попередження надмірного його вживання. Висвітленні прямі показання до вживання замінників цукру, обґрунтовано переваги вживання натуральних цукропродуктів і цукрозамінників. Розроблено технологію харчового сиропу з цукрового сорго. Вуглеводний, амінокислотний і мікроелементний склад харчового сиропу свідчить про його підвищену біологічну і харчову цінність, що сприяє реалізації принципів здорового харчування населення України.
Examined the advantages of the use of sugar as a staple food of the population and the need to prevent the excessive use of it. Observed direct evidence for the use of sugar substitutes, justified the benefits of the use of natural sugar substitutes and sugar products. The technology of of food syrup from sweet sorghum. Carbohydrate, amino acid and trace element composition of the food syrup demonstrates its high nutritive and biological value, which contributes to the healthy nutrition of the population of Ukraine.
Examined the advantages of the use of sugar as a staple food of the population and the need to prevent the excessive use of it. Observed direct evidence for the use of sugar substitutes, justified the benefits of the use of natural sugar substitutes and sugar products. The technology of of food syrup from sweet sorghum. Carbohydrate, amino acid and trace element composition of the food syrup demonstrates its high nutritive and biological value, which contributes to the healthy nutrition of the population of Ukraine.
Опис
Ключові слова
цукор, сахар, sugar, замінники цукру, сорго, харчовий сироп, вуглеводи, амінокислоти, біологічна цінність, здоров’я, харчування, глюкозно-фруктозний сироп, кафедра технології цукру і підготовки води, sugar substitutes, sorghum, food syrup, carbohydrates, amino acids, biological value, health, food, glucose-fructose syrup
Бібліографічний опис
Штангеєва, Н. І. Цукор і замінники цукру в харчовій промисловості, їх переваги та недоліки / Н. І. Штангеєва,Н. О. Григоренко, Л. С. Клименко // Вісник цукровиків України. - К.: НАЦУ «УкрЦУКОР», 2008. - № 06 (25). - С. 34-35.