Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглянуто основні фактори, які формують конкурентоспроможність підприємств молочної промисловості України. Запропоновано шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах. Basic factors which form the competitiveness of enterprises of suckling industry of Ukraine are considered in the article. The ways of increase of level of competitiveness of enterprises are offered modern terms.
Опис
Ключові слова
підприємства молочної промисловості, enterprises of suckling industry, конкурентоспроможність підприємства, фактори конкурентоспроможності, competitiveness of enterprise, factors of competitiveness, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Слободян, Н. Я. Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України / Н. Я. Слободян // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2009. – № 31 – С. 84–87.