Спосіб виготовлення цукровмісних продуктів для одержання спирту і біоетанолу (Патент на корисну модель № 44755)

Анотація

Корисна модель відноситься до харчової промисловості. Запропонований спосіб сприяє підвищенню виходу спирту і біоетанолу шляхом використання нового цукровмісного продукту – загального відтоку утфелю ІІ кристалізації та частини дифузійного соку в кількості 20-30 % до маси буряків. An useful model behaves to food industry. The offered method assists the increase of exit of alcohol and bioethanol by the use of new sugarcontain product - general outflow of ІІ crystallization utfel and part of diffusive juice in an amount 20-30 %% to mass of beet.

Опис

Ключові слова

відтік утфелю ІІ кристалізації, дифузійний сік, отток утфеля ІІ кристаллизации, outflow of ІІ crystallization utfel, diffusive juice, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Пат.№44755 А Україна,МПК C10L1/10. Спосіб виготовлення цукровмісних продуктів для одержання спирту і біоетанолу / Василенко С. М., Савич А. Н., Штангеєв К. О., Яковець І. І., Сосницький В. В., Олійнічук С. Т., Шиян П. Л., Рудаков В. К., Кизюн Г. О., Сизько В. Б., Хомічак Л. М. ; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій.- №200905098 ; заявл. 22.05.2009р. опубл. 12.10.2009, Бюл. №19, 2009р.

Зібрання