Осмофільний штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae до-11 для мікробіологічного синтезу етилового спирту з крохмалевмісної сировини (Патент на корисну модель № 72045)
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Корисна модель відноситься до спиртової промисловості і представляє собою новий штам дріжджів з високими осмофільними та термотолерантними властивостями для синтезу етилового спирту з крохмалевмісної сировини.
An useful model behaves to a spirit industry and is a new stamm of yeasts with high osmophilic and thermotolerant properties for the synthesis of ethyl spirit from starch-containing raw material.
Опис
Ключові слова
селекція, осмофільність, термотолерантність, граничні декстрини, selection, osmophilic properties, thermotolerant properties, maximum dextrins, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Пат. № 72045 Україна, МПК C12N 15/00. Осмофільний штам дріжджів saccharomyces cerevisiae до-11 для мікробіологічного синтезу етилового спирту з крохмалевмісної сировини / Іванов С. В., Шиян П. Л., Мудрак Т. О., Олійнічук С. Т., Бойко П. М., Єрмакова Г. В. ; заявник і патентовласник НУХТ. - № 201114490 ; заявл. 07.12.2011 ; опубл. 10.08.2012, Бюл. № 15.