Фарш з м’ясом птиці (Патент на винахід №70670)
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено фарш з м’ясом птиці, що включає м’ясну сировину, рослину сировину, сіль, спеції воду,який відрізняється тим, що як м’ясну сировину включає м'ясо птиці, жирову сировину, білково-жировий стабілізатор, розчин крові з молоком, як рослинну сировину – гідратований солод бобових, функціональні добавки. A minced poultry meat, including raw meat, raw plant, salt, spices water, characterized in that a raw meat including poultry meat, raw fat, protein and fat stabilizer solution blood milk as plant material - hydrated malt legume functional additives.
Опис
Ключові слова
м'ясо птиці, meatpoultry, гідратований солод, білково-жировий стабілізатор, hydratedmalt, proteinandfat stabilizer, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пат. 70670 А Україна, МПК А23L1/31. Фарш з м'ясом птиці / Пасічний В. М., Сабадаш П. М., Кремешна І. В., Жук І. З. ; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № 20031212085 ; заявл. 23.12.2003 ; опубл. 15.10.2004, Бюл. №10, 2004.