Якість вищої освіти у Національному університеті харчових технологій з погляду студентів та викладачів. Частина 3

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Даний розділ соціологічного дослідження присвячений висвітленню питань організації виробничої практики, вирішення питань, пов’язаних із навчанням, побутом, дозвіллям та самоврядуванням студентів університету. This part of sociologicalstudy contains questions of organization of practical training, settlement of questions related to education, everyday life and leisure, and self-government of students of university.

Опис

Ключові слова

соціологічне дослідження, якість освіти, система оздоровлення студентів, студентська їдальня, зловживання з боку викладачів, sociologicalstudy, quality of Higher Education, system of improvement of students, student's dining-hall, abuses of teachers, кафедра гуманітарних дисциплін

Бібліографічний опис

Поденко, В. П. Якість вищої освіти у Національному університеті харчових технологій з погляду студентів та викладачів / В. П. Поденко // Промінь. – 2013. – № 1. – С. 8-9.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced