Якість вищої освіти у Національному університеті харчових технологій з погляду студентів та викладачів. Частина 3
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Даний розділ соціологічного дослідження присвячений висвітленню питань організації виробничої практики, вирішення питань, пов’язаних із навчанням, побутом, дозвіллям та самоврядуванням студентів університету. This part of sociologicalstudy contains questions of organization of practical training, settlement of questions related to education, everyday life and leisure, and self-government of students of university.
Опис
Ключові слова
соціологічне дослідження, якість освіти, система оздоровлення студентів, студентська їдальня, зловживання з боку викладачів, sociologicalstudy, quality of Higher Education, system of improvement of students, student's dining-hall, abuses of teachers, кафедра гуманітарних дисциплін
Бібліографічний опис
Поденко, В. П. Якість вищої освіти у Національному університеті харчових технологій з погляду студентів та викладачів / В. П. Поденко // Промінь. – 2013. – № 1. – С. 8-9.