Екструдовані зернові продукти підвищеної кормової цінності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті розглянуто можливість отримання екструдованих зернових продуктів з підвищеною кормовою цінністю. Досліджено вплив екструзійного оброблення на деякі фізичні і хімічні показники якості отриманих продуктів.

Опис

Ключові слова

екструдування, пшениця, ячмінь, кукурудза, соя, кормова цінність, экструдирование, пшеница, ячмень, соя, кукуруза, кормовая ценность, extrusion, wheat, barley, corn, soya, fodder value, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Шаповаленко, О. І. Екструдовані зернові продукти підвищеної кормової цінності / О. І. Шаповаленко, О. Ю.Супрун-Крестова // Хранение и переработка зерна. – 2004. – №7. – С. 36.

Зібрання