Кавітаційне диспергування багатокомпонентних харчових емульсій

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статі наведено результати експериментальних досліджень авторів з обробки багатокомпонентних харчових емульсій за допомогою гідродинамічної кавітації. З'ясовано переваги цього способу в порівнянні з традиційною технологією. In article results of experimental data of authors on processing multicomponent food emulsions by means of hydrodynamic cavitation are induced. It is shown advantages of this method in comparison with traditional technologies.

Опис

Ключові слова

гомогенізація, гідродинамічна кавітація, кавітаційні пристрої, homogenization, hydrodynamic cavitation, cavitational devices, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Литвиненко, О. А. Кавітаційне диспергування багатокомпонентних харчових емульсій / О. А. Литвиненко, О. І. Некоз, А. А. Колногуз // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій Міністерство освіти і науки України. - Одеса: 2009. - Вип. 36. - Том. 2. - С. 308-310.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced