Дослідження технологічних характеристик мясних фаршів в процесі посолу

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті викладені результати досліджень технологічних показників м’ясних фаршів та шляхи стабілізації їх якості при використанні сировини з вадами PSE. The article presents the results of studies of technological parameters of minced meat and ways to stabilize their quality by using raw materials with disabilities PSE.

Опис

Ключові слова

технологія, м’ясні фарші, стабілізатори рН, буферна ємність, technology, minced meat, stabilizers pH, buffer capacity, exudative meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Дослідження технологічних характеристик м’ясних фаршів в процесі посолу / В. М. Пасічний, І. М. Ощіпок, В. І. Ярошевич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З.Гжицького. – 2008. – Т. 10. – № 3 (38), Ч. 3. – С. 257-260.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced