Зміна структурно-механічних властивостей хліба при витримуванні
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Створено експериментальну установку і визначено зміну структурно-механічних властивостей м’якуша і скоринки хліба при витримуванні, результати отримано у вигляді залежностей „деформація-напруження”, встановлено вплив структурно-механічних властивостей хліба на процес його різання.
Опис
Ключові слова
хліб, структурно-механічні властивості, напруження, деформація, різання, хлеб, структурно-механические свойства, напряжения, деформация, резания, bread, structure-mechanical properties, strain, deforming, cutting, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Зміна структурно-механічних властивостей хліба при витримуванні / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. О. Губеня, О. О. Чепелюк // Наукові праці НУХТ. — 2008. — № 25, Ч. 2. — С. 72-74.