Зміна структурно-механічних властивостей хліба при витримуванні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Створено експериментальну установку і визначено зміну структурно-механічних властивостей м’якуша і скоринки хліба при витримуванні, результати отримано у вигляді залежностей „деформація-напруження”, встановлено вплив структурно-механічних властивостей хліба на процес його різання.

Опис

Ключові слова

хліб, структурно-механічні властивості, напруження, деформація, різання, хлеб, структурно-механические свойства, напряжения, деформация, резания, bread, structure-mechanical properties, strain, deforming, cutting, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Зміна структурно-механічних властивостей хліба при витримуванні / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. О. Губеня, О. О. Чепелюк // Наукові праці НУХТ. — 2008. — № 25, Ч. 2. — С. 72-74.

Зібрання