Удосконалення технології напівкопчених ковбас з м’яса птиці

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик та здатності до протеолізу сировини і напівкопчених ковбас з м’яса птиці з використанням молочної сироватки і зародків пшениці. The article presents the results of studies of chemical-technological characteristics and the ability to proteolysis raw and smoked sausages from poultry using whey and wheat germ.

Опис

Ключові слова

технологія, протеоліз, біологічна цінність, тваринна і рослинна сировина, ковбаси з м’яса птиці, technology, proteolysis, biological value of animal, vegetable raw, sausage made of poultry, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з м’яса птиці / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, Т. І. Проворова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Гжицького. – 2010. – Т. 12. – № 2 (44), Ч. 4. – С. 69-72.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced