Дослідження кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі і кукурудзи

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стаття присвячена дослідженню кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі і кукурудзи. Наведено результати досліджень кристалічності методом опромінення крохмальних зразків рентгенівськими променями. Встановлено, що після застосування різних модифікацій нативних крохмалів картоплі і кукурудзи їхня кристалічність змінюється. This article is devoted to research crystallinity of native and modified starch potatoes and corn. The results of studies of crystallinity by irradiation of starch samples by X-rays. Found that after application of various modifications of native potato starch and corn their crystallinity changes.

Опис

Ключові слова

модифіковані крохмалі, крохмальна молекула, кристалічність, харчоконцентрати, структура, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, modified starches, starch molecule, crystallinity, food concentrates, structure, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Мельник О. Ю. Дослідження кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі і кукурудзи / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, В. В. Фоменко // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С. 53–55.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced