Мінеральний і вітамінний склад морозива «Сирок»
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Обґрунтовано доцільність внесення сиру кисломолочного нежирного до складу морозива з фруктозою за вітамінним і мінеральним складом. Визначено забезпеченість добових потреб у вітамінах і мінеральних речовинах при споживанні 100 грамів морозива з фруктозою і сиром кисломолочним нежирним.
The necessity of making skim milk cheese to the cream of fructose by vitamin and mineral composition. Detected supply daily needs for vitamins and minerals when consumed 100 grams of cream cheese with fructose and low-fat yogurt.
Опис
Ключові слова
морозиво, ice cream, фруктоза, fructose, сир кисломолочний знежирений, nonfat acidic cheese, мінеральні речовини, minerals, вітаміни, vitamins, добові потреби, daily needs, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Осьмак, Т. Г. Мінеральний і вітамінний склад морозива «Сирок» / Т. Г. Осьмак, Т. А. Скорченко, Н. О. Касьянова. // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 6. – С. 20-23.