Українське морозиво. Перспективи розвитку галузі
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено імпорт і експорт виробництва морозива. Розглянуто новий асортиментний ряд морозива за рахунок комбінування молочної складової рослинними оліями. Проаналізовано можливості технічного переоснащення підприємств за рахунок нового обладнання для фасування.
An import and export of ice cream. Considered a new product line of ice cream by combining dairy ingredient vegetable oils. Possibilities of technical re-equipment of enterprises at the expense of new equipment for packaging.
Опис
Ключові слова
морозиво, ice cream, обсяги виробництва, production, харчові добавки, food additives, технічне переоснащення, technical upgrading, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Федченко, Т. Г. Українське морозиво. Перспективи розвитку галузі / Т. Г. Федченко, Г. Є. Поліщук, Т. А. Скорченко. // Світ морозива і холоду. – 2004. – №2. – С. 10-11.