Українське морозиво. Перспективи розвитку галузі

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено імпорт і експорт виробництва морозива. Розглянуто новий асортиментний ряд морозива за рахунок комбінування молочної складової рослинними оліями. Проаналізовано можливості технічного переоснащення підприємств за рахунок нового обладнання для фасування. An import and export of ice cream. Considered a new product line of ice cream by combining dairy ingredient vegetable oils. Possibilities of technical re-equipment of enterprises at the expense of new equipment for packaging.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice cream, обсяги виробництва, production, харчові добавки, food additives, технічне переоснащення, technical upgrading, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Федченко, Т. Г. Українське морозиво. Перспективи розвитку галузі / Т. Г. Федченко, Г. Є. Поліщук, Т. А. Скорченко. // Світ морозива і холоду. – 2004. – №2. – С. 10-11.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced