Розробка біотехнології очистки стічних вод харчових виробництв із застосуванням сполук заліза

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 03.00.20 - біотехнологія. – Національний університет харчових технологій, Київ, 2004. Дисертацію присвячено питанням підвищення ефективності біологічної очистки стічних вод харчових виробництв. Запропоновано використовувати взаємодію між анаеробними та аеробними біохімічними перетвореннями органічного матеріалу, азоту, сполук сірки й заліза в процесі біологічної очистки стічних вод харчових виробництв. Диссертация на соискание ученой степени кандидата технических наук по специальности 03.00.20 - биотехнология. - Национальный университет пищевых технологий, Киев, 2004. The dissertation on winning of scientific candidate degree of technical sciences by speciality 03.00.20 - biotechnology. - National University of Food Technologies, Kiev, 2004. The subject of the dissertation is the enhance the effectivity of biological treatment food productions waste water. It is purpose to use the interactions between the anaerobic and aerobic biochemical transformations of organic matter, nitrogen, sulfur, and iron.

Опис

Ключові слова

анаеробно-аеробна очистка, anaerobic-aerobic treatment, стічні води, сполуки заліза, біодобриво, wastewater, ferric compounds, biofertilizer, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Красінько, В. О. Розробка біотехнології очистки стічних вод харчових виробництв із застосуванням сполук заліза : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Красінько, Вікторія Олегівна ; НУХТ. – Київ, 2004. – 23 с.