Нові продукти харчування на основі картоплі(огляд)
Вантажиться...
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Зроблений аналіз літератури щодо розвитку та вдосконалення виробництва екструдованих продуктів харчування на основі сухого картопляного пюре. Показано, що даний метод переробки сировини має значні перспективи для подальшого застосування у харчування: відкриває широкі можливості для розроблення нових цінних продуктів харчування спрямованої дії.
The analysis of literature about development and improvement of extrusion potato foods is made. An extrusion has many perspectives in manufacture food stuffs. Thanks for the extrusion we can produce food staffs with functional influence.
The analysis of literature about development and improvement of extrusion potato foods is made. An extrusion has many perspectives in manufacture food stuffs. Thanks for the extrusion we can produce food staffs with functional influence.
Опис
Ключові слова
сухе картопляне пюре, картоплепродукти, екструзія, екструдовані продукти, масова частка вологи, dry mashed potatoes, potato foods, extrusion, extrusion products, mass fraction of moisture, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Шульга, О. С. Нові продукти харчування на основі картоплі / О. С. Шульга // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - К. : НУХТ, 2008. - № 25. - Ч. 1. - С. 101-103.